Menu
nl

Van kwaliteit in product tot kwaliteit in aanpak

Wij leveren niet alleen parketvloeren, ook voor alle bijpassende afwerkingsproducten kan je bij ons terecht. Op die manier zijn we een one-stop-shop voor parketplaatsers en parketteurs.

Terug naar overzicht
14 juni 2022

Van kwaliteit in product tot kwaliteit in aanpak

Kerkhofs Parket zet in op de nieuwe manier van business doen:

van kwaliteit in product tot kwaliteit in aanpak.

Wij sloegen samen met Van Looveren Parket, specialist in het plaatsen van parketvloeren, de handen opnieuw in elkaar voor ons zoveelste project samen: nieuwbouw ASR in Dessel. In de high-end residentie met 60 assistentiewoningen vind je maar liefst 4.000 m2 parket van Kerkhofs terug.

Massief halfsteensverband

Voor de realisatie in het woonzorgcentrum werd gekozen voor een 8mm massief halfsteensverband, ook Engels verband genoemd. Daarnaast wilt de klant ook een vloer die duurzaam is met een mooie afwerking. Daar zorgen we voor met Loba 2K InvisibleProtect AT lak, een ultra-matte beschermlaag met een naturel kleur die het zicht geeft van onbehandeld hout. Naast het fijne lijnenspel in de motiefvloer als esthetisch hoogstandje, dachten we ook na op lange termijn. Het grote voordeel van deze parketvloer is dat deze zich uitstekend leent voor renovatie. Krijgt een assistentiewoning een nieuwe bewoner en is het tijd voor een opfrisbeurt? Geen probleem. De gekozen parketvloer, een 8mm massieve vloer, leent zich uitstekend voor het aanbrengen van een nieuwe afwerkingslaag en het dikwijls schuren zonder dat er breekwerken aan te pas komen. Afhankelijk van het type parket, is het zelfs mogelijk om de vloer meermaals te renoveren. Tenslotte is Eik een sterke en harde houtsoort, waardoor er minder snel oneffenheden gevormd worden. Eik scoort zowel met zijn lichte kleur, als op vlak van prijs-kwaliteit. Net zoals wij gekend staat om topkwaliteit tegen een eerlijke prijs.”

Jarenlange samenwerking

“Wij werken al samen met Kerkhofs Parket zolang ik me kan herinneren. Onze samenwerking met Kerkhofs Parket is de laatste jaren gegroeid en ze zijn een van onze vaste partners geworden. Maar daarnaast is het ook gewoon heel leuk én vlot samenwerken. Ze zijn net zoals ons een familiebedrijf en dat merk je aan hun aanpak: goede communicatie en meedenken met de klant. - Jef (Van Looveren Parket).

Trends in de parketwereld

“Patroonvloeren zijn en blijven populair. Zo kent Visgraat een sterke groei. Waar we enkele jaren geleden slechts 5 keer op één jaar visgraat plaatsten, doen we dat nu wekelijks. Wij weten met ons uitgebreid aanbod zoals Visgraat, Hongaarse Punt, Basket Weave en meer, de marktwensen te vervullen.

Tipje van de sluier: Het stadhuis van Antwerpen is het neusje van de zalm. Elke zaal heeft een eigen patroon gekregen en dat maakt het uniek.” Binnenkort meer info. 


Meer lezen? Je kan onze publireportage teruglezen op pagina 8 en 9: https://issuu.com/floorforum/docs/ff_155_mei_2022/...