Menu

Wij staan voor hoogkwalitatief vakmanschap

Kerkhofs Parket behoort tot het kleine gezelschap van parketfabrikanten dat zich richt op hoogkwalitatief vakmanschap. Terwijl andere parketfabrikanten steeds meer focussen op massaproductie van standaardproducten, maken wij het verschil met maatwerk, flexibiliteit én korte levertermijnen. Onze vakmensen willen in de eerste plaats eer halen uit hun werk. Waar anderen afhaken, leveren wij het gewenste parket.

F&T Parket & Interieur bvba

F&T Parket & Interieur bvba

Houtprofessionals van de vierde generatie

Kerkhofs Parket is de passie van Willem Kerkhofs en echtgenote Petra Jouck. Willem Kerkhofs behoort als vierde generatie tot een roemrijke familie van Limburgse houtprofessionals.

Terwijl de vorige generaties zich specialiseerden in bosontginning, houthandel en houtzagerij, startte Willem in 1993 als zelfstandig parketfabrikant.

Doorheen de jaren groeide de eenmanszaak uit tot een sterke KMO met ervaren vakmensen. Het vakmanschap en maatwerk dat vanaf de eerste dag het uitgangspunt vormde, blijft de rode draad doorheen de bedrijfsvoering.

Exclusief voor de vakman

Kerkhofs Parket levert exclusief aan parketplaatsers en parketteurs. Wij tellen inmiddels meer dan 800 professionele klanten uit binnen- en buitenland.

Elke bestelling van massief parket – behandeld of onbehandeld - wordt op maat in eigen huis vervaardigd volgens de specifieke afmetingen en wensen van de klant. Onbehandelde massieve parketten leveren we binnen de tien werkdagen. Samengestelde parketten laten we volgens dezelfde filosofie maken bij een externe partnerfabrikant.

We beschikken over een huistransporteur die stipt volgens afspraak alle bestellingen aflevert. Leveringen rechtstreeks op de werf behoren steeds tot de mogelijkheden.

Authentiek vakmanschap met computergestuurde precisie

Onze grote kracht zit in de jarenlange ervaring en het authentieke vakmanschap. Wij starten met het ruwe hout dat we verwerken tot het gewenste parket volgens de gevraagde afmetingen. Wanneer nodig drogen we het hout nog bij in onze eigen droogkamer totdat de aangewezen vochtigheidsgraad bereikt is. Vooraleer de productie opstart, ondergaat het hout nauwgezette controles.

Dankzij onze computergestuurde schaaf- en zaagmachines leveren we het gevraagde precisiewerk binnen uiterst korte termijnen.

All-in service met afwerkingsproducten

Alleen met de juiste afwerkingsproducten krijgt een parketvloer de beoogde uitstraling en mogen eindklanten rekenen op de verwachte levensduur.

Als parketfabrikant en –groothandel bouwden we de afgelopen jaren een all-in service uit waarbij we ook de nodige afwerkingsproducten leveren.

Ook deze producten leveren we projectspecifiek, waarbij productadvies op de werf tot de opties behoort.

Exclusieve stijlpanelen

Bij het ontwerp en de productie van stijlpanelen komt ons vakmanschap volledig tot zijn recht.

Wij behoren tot het uitstervende ras van parketfabrikanten die dit prachtig en uniek product nog vervaardigen.

Contact

Kwalitatief
met oog voor
afwerking


Prijslijst aanvragen