Menu
nl

Stijlpanelen voor parketliefhebbers

Wij leveren niet alleen parketvloeren, ook voor alle bijpassende afwerkingsproducten kan je bij ons terecht. Op die manier zijn we een one-stop-shop voor parketplaatsers en parketteurs.

Terug naar overzicht
26 juni 2023

Stijlpanelen voor parketliefhebbers

Kerkhofs Parket is al jaar en dag gespecialiseerd in het produceren van massieve vloeren op maat. Met onze kennis en expertise zagen we de vraag naar stijlpanelen, oftewel paneelvloeren, sterk toenemen. Het type vloer is vooral gewild binnen projectbouw en in particuliere woningen en dat is niet voor niets. Stijlpanelen geven een elegante en tijdloze uitstraling aan vrijwel elk interieur.

Als producent maken we onze stijlpanelen geheel op maat in het gewenste patroon, de gevraagde afmeting, houtsoort en sortering. Hierbij zijn diverse patronen mogelijk, zoals de populaire Versailles-panelen, maar ook Chantilly, Chaumont en anderen.

Fan van een verouderde look, dan kunnen de individuele onderdelen getrommeld worden voor de samenstelling, zo is schuren verleden tijd. Eenmaal klaar voor plaatsing worden de panelen aangeleverd op een speciale verwijderbare folie.

Geef een interieur net dat tikkeltje meer met stijlpanelen, bij ons te verkrijgen in diverse diktes. Massief van 9 tot 20 mm en samengesteld van 15 tot 20 mm.

Deze tekst werd gepubliceerd in het magazine Floor Forum (International).